Menimme tänään koko perheen voimin Tapiolaan. Noudin uudet jäähakkuni, BD Viperit. Niitä on nyt perin mukava hypistellä ja vertailla aikaisempiini. Ja jo huomenna pääsen sisäänajoretkelle!

Jatkoimme Tapion kentän tekojäälle, jossa lapseni ja vaimoni luistelivat, lapsi elämänsä ensimmäistä kertaa. Tämä oli näitä perhe-elämän juhlahetkiä: tytön riemastunut ilme, kun ensimmäisten minuuttien täydellinen tasapainottomuus (myös hauska!) vaihtui vauhdikkaaksi menemiseksi, olisi pitänyt saada ikuistettua. Eipä ollut kamera taaskaan mukana, kun sitä olisi tarvittu.

Uuden oppimisen riemu oli jälleen voitokkaampi kuin uuden oppimisen tuska. Arvioisin, että tyttö kaatui tunnin aikana sata kertaa ilman, että tekemisen meininki lainkaan kärsi.

Yli kahteen kymmeneen vuoteen en ole ollut luistelemisesta pätkääkään kiinnostunut, mutta touhu näytti niin hauskalta, että nyt on minunkin ihan pakko ostaa luistimet. Ja myydä yhdet jäähakut.

* * *

Myytävänä: 2 kpl BD Rage -hakkuja. Täysin käyttökelpoiset työkalut jyrkkään maastoon, vaikkakaan eivät enää edusta aikamme huipputeknologiaa. Sopivat mainiosti esimerkiksi sellaiselle, joka aloittelee lajia eikä halua heti käyttää leikkikaluihin koko omaisuuttaan. Toisessa vasara, toisessa kaavin. Hintapyyntöni parista: 100 €.

1063127.jpg