Linkkilista ei ole koskaan ajan tasalla. Ennätin esimerkiksi juuri löytää Tittamari Marttisen blogin ja aloittaa seurannan, kun se jo katosi. Pitäisi vain kopioida linkkejä ja laittaa niitä oikeille paikoilleen. Jotain järjestelmällisyyttäkin linkkilista kaipaisi. Jotkut blogit esittelen kirjoittajan, toiset blogien nimillä. Ilman mitään linjaa. Vaikka ehkä siinä linjattomuudessakin on kauneutta nähtävissä, kun oikein pinnistää.


Mutta nyt loppuu päivittely. Nyt päivitetään!

Eilen aukesi Kritiikkiportti, jonne kootaan jatkossa 28 eri lehden taidekritiikit. Hieno palvelu, ja hienommaksi muuttuu, kun sisällön määrä kasvaa.
Maahanmuuttajaa olen seurannut alusta asti, vaikken olekaan tainnut koskaan kommentoida. Oli vain unohtunut tuosta sivupalkista.
Aivan äskettäin seurasin tänne osoittanutta linkkiä HannaH'n Koskikaraan, joka kuuluu kyllä kirjallisuusblogien ehdottomaan aateliin: perusteellisia ja olennaisen tavoittavia kirjoituksia.
Pitoni on pitänyt siirtää retkeilylinkkien joukkoon jo vaikka kuinka pitkään, vaikka teknoaminen onkin toistaiseksi ollut omien tekemisteni marginaalissa (lähinnä olen fuskannut vapaakiipeilyreiteillä).
Max Ryynäsen Blogifilosofiaa lopettaa toimintansa, joten linkki poistuu.