Pian pimenee televisio. Ei siitä taida kärsiä meillä juuri kukaan muu kuin lapsi, joka joutuu keksimään parempaa tekemistä Pikku Kakkosen tilalle. Eikä kynnys taida hänellekään olla kovin suuri, sillä ei sitä joka päivä ole katseltu.

Miten meidän kotona tähän päädyttiin?

Aika pitkälti kyseessä taitaa olla ihan tavallinen auktoriteettiviha ja kapinahenki. Tuli niin ilmeiseksi, että vanhoillislestadiolaiset olivat sitten tässäkin asiassa oikeassa. Perkeleen hallinnassa koko kapistus.

Koko digiuudistus tuotiin maahan väkisin, kansalaisilta kyselemättä. Uudistus oli kuluttajan kannalta myös täysin tarpeeton, sillä hyvää ohjelmaa ei ollut ennenkään edes kahden kanavan täytteeksi, ja miksikä se asia kanavien määrää lisäämällä muuttuisi? Kenen muun asiaa tässä on ajettu kuin elektroniikkabisneksen?

Sittemmin vastarintaani vahvistamaan on tullut sellaisiakin syitä, joita tässä maassa paremmin ymmärretään: tekniikka näyttää keskeneräiseltä. Laitetta ei kannata ostaa, jos se ei kuitenkaan toimi. Lisäksi digiboksien hinnat halpenevat vielä.

Jos nämä jälkimmäiset syyt ovat tärkeämpiä kuin ensimmäiset, saatan vielä murtua. Aika näyttää, miten on.Huom. Oikeasti Vanhoillislestadiolaiset eivät sano: Perkeleen hallinnassa koko kapistus. He sanovat: Sieltä tulee huonoa ohjelmaa.